Marble tv2

Ny film skal modbevise fordomme om østjysk by | TV2 Østjylland

6. jun. 2021 — Kortfilmen ‘Marble’ udspringer af en stolthed over at være fra Randers. Filmen udkommer på TV2 Play til efteråret.

Kortfilmen ‘Marble’ er klar til sit publikum – Randers Kommune

Kortfilmen ’Marble’ er klar til sit publikum

7. mar. 2022 — For omkring ni måneder siden begyndte 19 unge østjyder optagelserne til kortfilmen ‘Marble’, der til efteråret kan streames på TV 2 Play.

For omkring ni måneder siden begyndte 19 unge østjyder optagelserne til kortfilmen ’Marble’, der til efteråret kan streames på TV 2 Play. Flere af filmfolkene bor eller har rødder i Randers, og optagelserne er derfor også foregået på otte forskellige locations rundt om i kommunen. Der har medvirket flere børn som statister fra lokale børnehaver.

Lokaltproduceret »voksenfilm i børnehøjde« får snart premiere

23. feb. 2022 — Marble er produceret af flere unge med rødder i Randers. … Egentlig bliver filmen først tilgængelig på TV 2 Play til efteråret, …

Marble er produceret af flere unge med rødder i Randers.

Kortfilm-call: 5 projekter får produktionsstøtte – Filmpuljen

Filmene skal afleveres 1. september 2021. Tidligere kunne Den Vestdanske Filmpulje offentliggøre et samarbejde med TV2, som også støtter de udvalgte projekter.

Marble | Det Danske Filminstitut

En dag viser Ludvig Safa en hemmelig skat. Den er i en hule i træet bag ved børnehaven. Skatten består af forskellige dimser, chokoladepapir, en knækket …

Film – TV 2 PLAY

Se de bedste serier og programmer fra alle TV 2s kanaler – enten live eller når det passer dig. Snigpremierer og nyt indhold hver dag.

Se de bedste serier og programmer fra alle TV 2s kanaler – enten live eller når det passer dig. Snigpremierer og nyt indhold hver dag. Prøv Basispakken 14 dage til 0 kr.

Made By Marble – Facebook

Made by Marble består af et ungt og dynamisk team, der alle brænder for at lave film, og som alle har en … for Ild.pizza, som kører lige nu på TV2.

Marble – fototapet – 250×400 cm – fra Komar – Tapethuset

Hos Tapethuset har vi Danmarks største showroom med tapet. Det betyder, at du kan komme ind i butikken på Katrinebjergvej 93A i Aarhus, hvis du vil se tapetet, …

Ole Buchhave Grage s Indlæg – LinkedIn

Kære Netværk TV2 LORRY har valgt at lave et portræt af E. Nielsens mekaniske … Co-owner A/S FORENEDE STENHUGGERIER, Co-owner DANSK MARBLE srl, Italy.

Keywords: marble tv2